Wij verrichten verschillende werkzaamheden. Hoofdzakelijk zijn dit schilderen, glaszetten en behangen. Daarnaast hebben wij ook ervaring met restauratiewerk en het aanbrengen van bladgoud. Tot slot kunnen wij professionele producten en advies leveren zodat u zelf aan de slag kunt.

Schilderwerk

Wij hechten er grote waarde aan om samen met u als opdrachtgever tot een plan van aanpak te komen.

Middels een offerte trachten wij duidelijk aan te geven wat de werkzaamheden
inhouden en desgewenst wordt de offerte in een gesprek met u toegelicht.

Bij het opnemen van het werk wordt goed gekeken naar de kwaliteit van het houtwerk, het zinkwerk van de goten en andere zaken die betrekking hebben op het schilderwerk.

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van het schilderswerk voeren wij desgewenst een jaarlijkse controle uit en wordt in overleg met u schilderwerk uitgevoerd.

Op deze manier heeft u het meeste profijt van uw investering.

Glaszetten

Wij leveren en plaatsen diverse soorten glas, zowel ter vervanging (bijv. lek isolatieglas) als bij verbouwing van uw woning.

Hieronder enkele voorbeelden van typen glas die wij kunnen leveren én plaatsen:

  • Enkel glas
  • Isolatieglas (HR++)
  • Gelaagd glas
  • Monumentenglas
  • Glas in lood
  • Gezandstraald glas

Behangen

Voor wandafwerking kunnen wij behang aanbrengen. Ook kunt u voor glasvezel behang kiezen dat vervolgens in een kleur wordt overgeschilderd.

Wij beschikken over diverse stalenboeken met behang en glasweefsel die u kunt lenen. Met deze stalenboeken kunt u thuis uw keuze maken uit diverse materialen waaronder papier of vinyl en diverse opdrukken zoals effen kleuren, strepen of ander patronen.

Zelf aan de slag

Wij leveren professionele verven van verschillende merken, glas, behang en alle benodigde gereedschappen.

Voor behang beschikken wij over diverse stalenboeken die u kunt lenen. Met deze stalenboeken kunt u thuis uw keuze maken.

Deze producten kunnen we veelal binnen enkele werkdagen leveren.

Wij verzoeken u telefonisch contact op te nemen voor het bestellen van producten of het maken van een afspraak voor advies.